Jannita Koelewijn

Fysiotherapeut, Lichaamsgericht Therapeut, NLP coach

Ik wil jou helpen om te zijn wie je bent

Mijn naam is Jannita Koelewijn. Getrouwd met Tim en trotse moeder van Ezra, Sem, Tirza en Aron. Mijn grootste liefdes zijn Tim, mijn kinderen en Jezus. Mijn hart gaat sneller kloppen van mooie muziek, ik hou van pianospelen en zingen. Ik hou van de zee en bomen, van lezen en spreken, van inspireren en organiseren.  Ik kook graag, ik bak graag, het liefste gezond. Om dat vervolgens in gezelschap van goede vrienden op te eten. Ik krijg energie van echte ontmoetingen met mensen, van gesprekken van hart tot hart en van mensen tot hun bestemming brengen.

Op professioneel gebied betekent dat dan ook dat ik er altijd naar streef mijn klanten de best mogelijke zorg te te bieden. Ik wil ze niet alleen van hun symptomen afhelpen, maar ze in hun kracht zetten, ze helpen de beste versie van zichzelf te worden.  En ik doe mijn best om via scholing zoveel mogelijk kennis te verzamelen die ik in kan zetten om dat te bereiken. Maar vooral doe ik mijn best om mijn klanten te laten weten dat ze geliefd zijn.

Anderen omschrijven mij als eerlijk en open, empathisch en enthousiast,  liefdevol en zorgzaam, gedreven en ambitieus, humoristisch en verfrissend, een luisterend oor, een sterke wil, rechtvaardig en moedig

Over ESTA Health

Praktijk ESTA bestaat sinds 1 mei 2001 en is gestart door Jannita Koelewijn. De naam ESTA is ontstaan uit de voorletters van de namen van de vier kinderen van Jannita. Daarnaast is ESTA een afgeleide van het spaanse werkwoord ‘estar’ wat ‘zijn’ betekent.

‘Zijn, wie je bent’. Je mag zijn of worden wie je oorspronkelijk bedoeld bent te zijn. De mens is bedoeld om onvoorwaardelijk geliefd te zijn en vanuit die wetenschap mag je zijn hoe je bent geschapen; gezond, creatief, levenslustig en vol energie. Als je eigen unieke zelf. Bij ESTA mag je zijn wie je werkelijk bent.

Sinds oktober 2017 is praktijk ESTA gevestigd op de Tabakskamp 151 en is er de beschikking over een prachtige zelfstandige praktijkruimte met een eigen entree, toilet en zelfs een wachtruimte. In deze heerlijke, lichte ruimte is er ook de mogelijkheid tot het geven van workshops en sinds 2018 worden deze een aantal keer per jaar gegeven.

Binnen de huidige praktijk is het nu mogelijk om een compleet pakket van behandelingen aan te bieden. ESTA Health  biedt pijnvrij trajecten, lichaamsgerichte therapieën en coaching. Niet gericht op symptoombestrijding, maar op blijvend resultaat. Met name in de trajecten is een behandelwijze gevonden die helemaal past bij de visie van ESTA op gezondheid. Die visie is mensen met chronische pijnklachten te helpen door een holistische aanpak naar een gezond en pijnvrij leven vol energie, waarbij rekening gehouden wordt met alle facetten van het leven en van de persoonlijkheid van de mens. De mens als geheel van de delen lichaam, ziel en geest. Deze delen zijn niet los van elkaar te zien en beïnvloeden elkaar voortdurend. ESTA grijpt in op al deze gebieden in haar behandelingen.