Ga vitaler door het leven!

ESTA Health Kickstart

Heb jij pijnklachten of gezondheidsproblemen en wil je er graag van af? Je hebt misschien al jaren last van bepaalde spier- gewrichtsklachten. Misschien heb je steeds terugkerende nek- rug- of schouderklachten en kom je er niet vanaf met alleen fysiotherapie. Dan is nu de tijd om je klacht eens in breder perspectief te benaderen. Misschien tob jij met vermoeidheidklachten of burn-out. Of misschien heb je niet per se klachten, maar zou je echt wel een stuk levenslustiger of vitaler willen zijn. Dan is de ESTA Health Kickstart iets voor jou.

Dit kun je verwachten

In het ESTA Health Kickstarttraject gaan wij in 6 sessies op een holistische wijze naar jouw klachten kijken. De mens is altijd het geheel van alle delen en we gaan onderzoeken in welk deel blokkades optreden. We benaderen het vanuit zowel fysiek als mentaal perspectief en je leert hoe jouw klacht een kans kan worden op een gezonder en vitaler leven. De  ESTA Health Kickstart is een voor jou op maat gemaakt traject met verschillende onderdelen. Na een intake is door jouw hulpvraag duidelijk welke behandeling het beste past. Adem coaching is een vast onderdeel van de behandeling. Aangezien de ademhaling een essentiële rol speelt in zowel fysiek als emotioneel welbevinden.

We gaan ook onderzoeken hoe het is gesteld met jouw spieren en gewrichten. Is er pijn? Zijn er triggerpoints of blokkades? Via Triggerpoint Resettechnieken gaan we deze blokkades opheffen. Is er teveel of te weinig spierspanning? Werken de juiste spieren op het goede moment samen? Hoe is de coördinatie? Je leert om de juiste spierspanning op het juiste moment te gebruiken. Bewustwording van zowel fysieke als mentale processen komt aan bod tijdens de lichaamsgerichte coaching. Holistic Pulsing, maar ook andere ontspanningsmethodieken zijn onderdeel van dit traject

Leer luisteren naar je eigen lichaam

Hoofdmoot van deze kickstart is dat jij in korte tijd een stuk lichaamsbewustzijn traint en je bewust wordt van de body-mind connectie. Jij leert te luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt . Verder krijgt jouw lichaam als het ware een reset; pijnblokkades worden opgeheven en de balans wordt hersteld door spanning te verminderen waar teveel spanning zit en spanning op te bouwen op plaatsen waar dat nodig is. Dit traject is een kickstart naar een gezonder leven. Het kickstarttraject is desgewenst uit te breiden met losse sessies.

Ga vitaler door het leven!

Neem vrijblijvend contact met mij op.