Echte rust komt van binnenuit

Online Cursus: Lichaamsbewust geeft rust

Heb jij nog rust in je leven of ben je er net als veel anderen naar op zoek De huidige maatschappij drijft ons op om harder te werken, meer te bereiken en in alles up-to-date te blijven. Je moet zoveel en er zijn zoveel mensen die een beroep op je doen. Natuurlijk sport je en heb je ook wel wat vrije tijd. Maar inmiddels lijkt die ‘vrije tijd’ opgeslokt door allerlei activiteiten en vele sociale verplichtingen. Doodvermoeiend. We willen rust en gaan er massaal naar op zoek. Maar we hoeven voor rust niet allemaal op een verre exotische vakantie of op retraite in een hutje in de bergen.

De rust waar we zo naar snakken is gelukkig veel dichterbij te vinden, gewoon in onze eigen omgeving. We dragen rust zelfs bij ons, in ons lichaam. We weten alleen niet meer hoe we erbij moeten komen. Je zoektocht naar rust eindigt hier, want dit is precies waar ESTA Health je bij kan helpen. ESTA Health heeft de nieuwe online cursus ontwikkeld: ‘Lichaamsbewust geeft rust’. In het comfort van je eigen huiskamer of kantoor, kun je de rust vinden waar je zo naar verlangt, rust van binnenuit.

Wat houdt deze online cursus in?

In vijf online (video) lessen leer je hoe je door een stuk lichaamsbewustzijn kunt vertragen en rust tevoorschijn komt. Onderwerpen die aan de orde komen; Hoe stress werkt en hoe je je eigen stress-systeem tot rust kunt brengen, onder andere door je ademhaling bewust te sturen. Door je zintuigen bewust te gebruiken vertraag je, zelfs in je drukke omstandigheden.

Je leert spierspanning in je eigen lichaam te signaleren, maar vooral ook los te laten. Verder leer je hoe (onderdrukte) emoties een grote rol spelen in het ontwikkelen en/of onderhouden van stressklachten. Je ontdekt dat je lichaam een spiegel is van de ziel en zo leer je jezelf beter kennen en beter voor jezelf zorgen.

Compleet pakket

Door deze videolessen en wekelijkse opdrachten in het e-book maak je de technieken je eigen, zodat je de innerlijke rust kunt vinden. Nu en in de toekomst.

Op je eigen tempo

De meerwaarde van het volgen van deze online cursus is de vrijheid om op ieder tijdstip wat jou schikt, op je eigen tempo met je gezondheid bezig te zijn.

Toegankelijk en betaalbaar

Voor slechts 49,50 wordt je meegenomen in vijf wekelijkse lessen op een reis door je eigen lichaam, zodat jij de rust kan vinden waarnaar jij opzoek bent!

Laat je inspireren!

Meld je eenvoudig aan

Aanmelden voor de online cursus Lichaamsbewust geeft Rust? Laat dan hieronder eenvoudig je naam en e-mailadres achter!